top of page
Search
  • Writer's pictureRoma Ro

Razgovori su trajali već dva sata. Ljiljana je bila jako nervozna, ali to nije nikako pokazivala.

Updated: Sep 27, 2021


14. dio

Razgovori su trajali već dva sata. Ljiljana je bila jako nervozna, ali to nije nikako pokazivala. Došlo je zaista puno kandidata. Promatrala ih je ispod oka i procjenjivala po nekim svojim kriterijima. Nikako nije mogla dokučiti što predsjednik ima u glavi i tko mu se do sada najviše svidio. Stalno je nešto zapisivao u svoj notes, ali nažalost ovaj put sjedila je dalje tako da nije mogla vidjeti ništa od predbilježbi. Da je smjela sjesti samo metar bliže, već bi ona nekako vidjela što piše. Pomalo je već bila izvježbana pratiti pokrete ruke koja slova piše i tako slagati riječi u glavi. Tako bi znala što drugi u tom trenutku misli. Za njen posao to je značilo puno. Informacija prije svih, cijelo bogatstvo. Međutim, dobila je striktne upute gdje će sjediti i ovaj put nije se ni najmanje usudila to ne poslušati.

-Hvala Vam najljepše na razgovoru. – rekao je Ivan. Svakako ćemo Vam poslati obavijest o rezultatu ovog razgovora.

Pozdravio se i okrenuo glavu prema Ljiljani.

-Molim Vas recite mi koliko ih je još ostalo vani?

-Još samo jedan kandidat. – brzo je odgovorila. Cijelo vrijeme razgovora koncentrirano je pazila da ne bi nešto pogriješila . Iako joj je mobitel stalno zvonio, nije se dala isprovocirati. Na vrijeme je isključila zvono kako bi na sastanku bila tišina. Strogo pravilo je bilo da se u takvim situacijama nije smjelo pogriješiti, nema mobitela. Znala je samo da će Juliji, koju je zadužila da preuzme njene pozive, ispiti krv na slamku, samo da ovo završi.

-Dobro, idemo to privesti kraju.

U prostoriju je uvela visokog, markantnog muškarca. Po njenoj procjeni nije imao više od trideset godina. Vidjelo se da pazi na sebe, bio je neizmjerno njegovan. Tamnoplavo odijelo stajalo mu je kao saliveno. Ovo nije kupljeno u konfekciji. Sve na njemu je bilo u skladu. No, činilo joj se da je previše mlad za takvu poziciju, ali nikad se ne zna.

Kada je sjeo za stol, počeo je razgovor.

-Dobar dan. Ja sam Ivan i predsjednik sam Uprave ovoga Društva, govoreći pružio je ruku na pozdrav, a koju je kandidat prihvatio. Hvala vam što ste se prijavili na naš oglas. Lijepo vas molim da nam se predstavite.

-Dobar dan, hvala Vam na prilici koju ste mi pružili kada ste me pozvali na ovaj razgovor.

Slušali su ga ne skidajući pogleda s njega već dvadesetak minuta. Naučili su da ne pokazuju na licu što misle, ali Ljiljana je bila impresionirana onim što je čula. Njena nepogrešiva intuicija govorila joj je da bi Max, kako je rekao da se zove, vrlo lako mogao proći. Ovaj bi joj mogao pomrsiti račune.73 views1 comment

1 comentario


ana.macak97
21 sept 2021

Ooo imamo novog lika u priči 😍😍 interesantnoo

Me gusta
bottom of page